Bostuin%20webbanner_edited.jpg
 
 
 
Corona update:

Wegens het corona virus werken mogen we op een aangepaste manier openen.

U kan ons telefonisch contacteren (0479/47.01.52) om een tijdstip van uw bezoek vast te leggen. De kwekerij is niet te bezoeken zonder afspraak.

De boerenmarkten waar wij aanwezig zijn ondertussen weer open. Helaas nog niet allemaal op volle capaciteit waardoor we nog niet overal staan. 

We geven jullie de mogelijkheid om via onze website te bestellen en op verschillende afhaalpunten jullie planten af te halen.  We verontschuldigen ons voor de ongemakken en hopen jullie om deze wijze een goede service te geven.

Jullie kunnen via onze website een virtuele kijk nemen op de kwekerij. We trachten jullie regelmatig op de hoogte te houden en meer info te verstrekken. Van zodra de markten en de kwekerij terug open mogen laten we het jullie via dit kanaal weten!

Hou het ondertussen veilig, blijf in je kot en geniet van het mooie tuinweer!

 
 

BEZOEKEN VAN DE KWEKERIJ

Jullie zijn welkom na afspraak om de kwekerij te bezoeken. Wij werken niet met vaste openingsuren. Om met ons af te spreken kan u ons gerust op voorhand bellen of mailen. We zorgen dan dat we op het afgesproken moment op de kwekerij zijn en maken dan graag tijd vrij voor u.