top of page

Winter update

Bijgewerkt op: 23 feb. 2022

Winter, de ideale tijd om alles op de website aan te passen. Dit zal dan ook de komende weken gebeuren. Wij passen alles aan zodat u een volledig overzicht hebt van de planten die in 2022 op de kwekerij te vinden zijn.


Aangepast maar nog aan te vullen met nieuwe soorten:


Vergeten groenten


Asperge Argenteuil


Tuinkruiden


Nieuw 2022: Sinaasappel melisse, Egyptische ui


Eetbare Bloemen


Nieuw 2022: Mexicaanse Dragon


Kruiden voor de Herborist


Nieuw 2022: Adderwortel, gewone agremonie, bergamotplant, Brunel, Chicorei


Ook deze zijn ondertussen allemaal aangepast. Er komen hier in de komende weken nog heel wat nieuwigheden bij die we op voorraad hebben, maar die nog niet op onze website staan.


Eetbare knollen


Hier zijn dit jaar weinig veranderingen te melden. Let wel op we zijn op de kwekerij zonnewortel en aardpeer rassen aan het aanplanten om volgend jaar mee door te kweken.


We hebben verschillende oca soorten die we dit jaar opkweken tot moederplanten zodoende we volgende winter plantgoed kunnen leveren.


Volledig in orde:


Aardbeien.


Nieuw: Eenmaal dragende aardbei Salsa, Doordragende aardbei Evie 2 en bosaardbei Vesca Alexandria.


Ook hier zijn we een 10 tal nieuwe variëteiten aan het uitproberen om zodoende nog meer mogelijkheden aan te kunnen bieden.


Fruitstruiken (zwarte bes, framboos, braam, aalbes)


Nieuw: framboos Glen Ample en Antum Bliss


We hebben vorig jaar heel wat nieuwe moederplanten aangekocht (80 verschillende rassen) waarvan we deze winter voor het eerst kunnen stekken. Laat ons hopen op een goede opgroei en dan kan ik jullie volgende winter bevoorraden met heel wat nieuwe rassen.
58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe Planten in 2024

Voor de eerste maal een blog over de nieuwe planten in 2024. Eerst en vooral; de website wordt zo goed mogelijk bijgewerkt, maar tijdens het drukke seizoen worden er meer soorten gekweekt dan effectie

Comments


bottom of page