top of page
Bostuin%20webbanner_edited.jpg
Over ons: Welcome

Bezoek aan de kwekerij
Planten afhalen op de kwekerij

Wie graag zelf de plantjes uitkiest: je bent steeds welkom op de kwekerij na afspraak!

Je kan je planten op voorhand bestellen (dan zetten wij ze klaar) en deze daarna afhalen in onze kwekerij.

Voor je bezoek is het handig om een verlanglijstje te maken aan de hand van onze website.
 

Wij zijn niet altijd aanwezig, dus geef ons een seintje vooraf (een telefoontje is voldoende). Je mag in de kwekerij vrij rondlopen en alles bekijken. Heeft u vragen over standplaats, hoe te planten of hoe een bepaalde plant te onderhouden, Stel ze gerust! Wij beantwoorden ze graag.

Wij kweken zoveel mogelijk met onze eigen planten. Op de kwekerij vindt u alle moederplanten waarvan we ons eigen stekmateriaal nemen. Wij kweken op een zandgrond die ons extra uitdagingen geeft, maar die er ook voor zorgt dat de planten sterker wortels ontwikkelen wat bij herplant de kwaliteit ten goede komt.

Wij werken zonder bestrijdingsmiddelen en gewasbeschermingsmiddelen. Prioritair op onze kwekerij is een evenwichtig ecosysteem waar ikzelf, de dieren, de planten en de aarde elkaar ondersteunen en helpen. Ik werk op het principe van agroforrestery. 

Al onze planten worden gekweekt als voedsel en wij staan hiervoor onder controle door het FAVV.

De planten worden niet verzonden via de post of een andere pakketdienst. Dit omwille van mogelijke beschadigen of verdorren tijdens verzending.

Ondanks zorgvuldige planning kan het gebeuren dat een soort tijdelijk is uitverkocht. We volgen dit op en passen dit op onze website zo vlug mogelijk aan.

Over ons: About
bottom of page