top of page

Het buitenterrein is klaar...

Het heeft een tijd geduurd, maat nu is het buitenterrein van de kwekerij klaar. Na het aanpassen en opkuisen van een stuk van de tuin zijn alle plantjes verhuisd van de serre naar het buitenterrein.

Je ziet dat ik voor de kwekerij gekozen heb voor gronddoek. Dit is voor mij de meest ecologische manier om onkruiden tussen de gekweekte planten te bestrijden. Daarnaast zien jullie een beeld van de tuin. Meer sfeerfoto's over de tuin komen in een volgende post.

Je ziet ook in de foto's dat ik hou van een 'wilde' tuin. De planten mogen gerust de ruimte die ze willen innemen... Als je weet dat nu bijna de volledige tuin ingeplant is met beplanting waar er vroeger gras lag waar ik een halve dag per week mee bezig was om af te rijden...

Ook zie je regelmatig een grote berg 'aarde' liggen. Dit is een voorbeeld van de Hugelcultuur. Deze berg 'aarde' is een toren takken die afgedekt wordt met een laagje aarde van 20 cm dik. De berg die je hier op de foto ziet liggen is vorig jaar in de zomer afgedekt en wordt in de komende weken en maanden beplant.

Dit was een eerste beeld op de kwekerij... In de komende weken volgen er nog meer posts.

351 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page